Portfolio

Oranje Quiz
Dé digitale Oranje Quiz, ouderwets quizzen met pen en papier. In teams van drie personen frissen uw clienten gezamenlijk hun geheugen op. Een spel van ongeveer 1 à 1,5 uur, inclusief pauze. En, ze willen een nabespreking, wat zijn de juiste antwoorden.

Leve de herinnering
Een set van 100 gesprekskaarten, 2 x 50 A6 kaarten. Iets leuks … vooral op de PG afdelingen/huiskamers of met een klein groepje aan tafel onder het genot van een kopje koffie. Het gaat om 100 kaarten met aan de ene kant 100 unieke foto’s van ons koningshuis, die als illustratie dienen. Aan de andere kant staat een vraag, die erbij hoort en vraagt naar ervaringen, herinneringen en meningen van de oudere medemens. Het gesprek ontvouwt zich vanzelf.

KoningsKwis
Een digitale quiz voor de leerlingen van groep 7/ 8 in het basisonderwijs. Zeven thema’s, 30 vragen. In de laatste ronde strijden de twee beste teams voor ‘eeuwige roem’. Koninklijke codekrakers, Royale rebussen, Hoe was het ook weer zijn een paar voorbeelden van thema’s.

Cursuskrant ontwerp – SWIB Breukelen
Samen Werken in Breukelen – 16 pagina’s ontwerp en logo-ontwerpen voor negen verschillende rubrieken.

Lay-out binnenwerk Promotieonderzoek Wim Jurg
Meer dan 100 tabellen lay-outen. Volledig geautomatiseerd opgemaakt zodat de gewenste aanpassingen – “het ziet er mooi uit, alleen die ene tabel moet op één pagina kunnen” – een druk op de knop was.

Verschillende huisstijlen – onder meer Vermeulen Administratie en Advies; La Tulipe Orange, Honkoop communicatie; Rini Roerig.